Home Afbeelding

Vindingrijkheid

Vindingrijkheid is de kern van onze propositie: voor ieder vraagstuk bestaat een oplossing op maat. De Kuiken Groep is een toonaangevend full service distributiebedrijf, gespecialiseerd in construction equipment, material handling en recycling equipment in de Benelux. Kuiken voert sterke merken als Volvo Construction Equipment en Sennebogen.

Sterke A-merken

Kuiken voert een multibrandstrategie en heeft de distributierechten van gerenommeerde merken. In de Benelux zijn dat Volvo Construction Equipment en Sennebogen.

Klanten optimaal ontzorgen

We bieden onze klanten full service oplossingen met de verkoop, verhuur, onderhoud en financiering van machines. We hebben goed uitgeruste werkplaatsen en hebben alle actuele onderdelen op voorraad. Nieuwe machines leveren we gebruiksklaar en desgewenst op maat gemaakt af. Onze medewerkers behoren tot de besten in hun vakgebied. We leiden hen voor een belangrijk deel zelf op, in onze eigen Kuiken Academy en in onze werkplaatsen. Ons netwerk van servicevestigingen in de Benelux staat borg voor een snelle en accurate dienstverlening. Zo dragen we bij aan een maximale productiviteit voor onze klanten. De Kuiken Groep blijft nieuwe vormen van full service dienstverlening ontwikkelen, waarmee we klanten de zorg voor hun machinepark volledig uit handen kunnen nemen.

Corporate video Kuiken                                   Corporate video VCM Belgium

Corporate Movie Kuiken NV Corporate Movie VCM Belgium
Kuiken   |   Tel. +31 (0)527 63 65 00   |   E-mail: Kuiken